0 Shares 1008 Views
00:00:00
27 Nov

Restart Energy doneaza profitul realizat in Banat in 2020 Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara

Consumatorii de gaze au acum la dispozitie zeci de oferte mai avantajoase decat ofertele furnizorilor lor actuali. Conform unui studiu realizat de Asociatia Energia Inteligenta, exista deja 10 furnizori care ofera gaze naturale consumatorilor actuali, sub pretul ofertat de marii furnizori.
Incepand cu data de 1 iulie 2020, piata de gaze naturale pentru consumatorii casnici s-a liberalizat, iar consumatorii casnici care nu si-au negociat contractul cu furnizorul actual sau cu unul nou, vor primi gaze la pretul stabilit unilateral de la furnizorul sau actual.

Asadar, de la 1 iulie 2020, preturile pentru furnizarea gazelor naturale la clientii casnici nu mai sunt reglementate de catre Autoritatea Natională de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), acestea urmand a se forma liber pe piata, in functie de cerere si oferta. Este dreptul oricarui consumator casnic ca noul contract de furnizare sa fie incheiat cu oricare alt furnizor de gaze naturale de pe piata libera.

Restart Energy opereaza, dintotdeauna, preturi competitive, iar in acest moment, conform calculatorului ANRE, se afla in topul furnizorilor care ofera cel mai mic pret gaz.

Ce trebuie sa stii despre schimbarea furnizorului la Restart Energy?

1) Schimbarea furnizorului este gratuita si este dreptul tau, prevazut prin lege.

2) Procesul de schimbare a furnizorului se realizeaza 100% online, cu ZERO timp pierdut si ZERO birocratie.

3) Totul este la un click distanta.

4) Nu se schimba contorul si nici operatorul retelei de distributie. Vei beneficia, in continuare, de aceleasi servicii de mentenanta si interventii.

Restart Energy ofera suport non-stop, 24/7, prin ‘Serviciul de Urgenta Restart 24h’ si dispune de o echipa prietenoasa si profesionista in departamentul de Relatii Clienti, care raspunde in mai putin de 2 minute telefonic si pe chat si in mai putin de 24 ore la orice solicitare sau problema venita pe email. In plus, ii gasesti pe toate canalele online disponibile: Website, Facebook, Whatsapp, Telverde, Email. Mai mult decat atat, prin portalul online Restart ai acces oricand la informatii despre consumul tau de energie si gaz. Poti gestiona contul 100% online si poti plati factura online sau offline avand la dispozitie 20 de modalitati de plata.

Nu exista penalitati sau alte garantii  pentru iesirea din contract in caz ca te razgandesti.

Restart Energy doneaza profitul realizat in Banat in 2020 Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara,  pentru sustinerea luptei anti COVID-19

Companie de distributie gaz este implicata si in sportul local, fiind sponsor principal al echipei As Viitorul Bencec.

Ofertele de gaz natural sunt deja pregatite pentru nevoile casei tale. Intra in contact cu noi si cere o oferta personalizata sau schimba furnizorul 100% online, fara batai de cap si stat la cozi.

ai putea fi interesat

De la hip-hop la politica. ProRomania Timis anunta cel mai tanar candidat la functia de primar
Politică
0 shares3600 views

De la hip-hop la politica. ProRomania Timis anunta cel mai tanar candidat la functia de primar

Natalia Ionescu - Aug 03, 2020

Ceea ce se intampla in mediul politic tinde sa ne uimeasca mai mereu, insa de foarte putine ori in sensul bun al cuvantului.…

Lansare de carte la Sanandrei
Cultură
0 shares804 views

Lansare de carte la Sanandrei

Natalia Ionescu - Jul 11, 2020

Comuna Sanandrei a fost gazda unui eveniment cultural important, in acest sfarsit de saptamana. La initiativa doamnei psiholog, Mirela Onetiu (coorodonator Organizatia Pro…

“Primarul Groza vinde iluzii”- Manu Farca (Pro Romania)
Interviuri, Politică
0 shares2531 views

“Primarul Groza vinde iluzii”- Manu Farca (Pro Romania)

Natalia Ionescu - Jul 06, 2020

De multa vreme se vorbeste de dezvoltarea orasului Sannicolau Mare. Suntem obisnuiti sa auzim vorbe si promisiuni fara a vedea rezultate. Unul dintre…

comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.

mai multe articole